Op brakke grond : identiteitenpolitiek als mobilisatiestrategie in de Vlaamse transgenderbeweging. - Motmans, Joz (Antwerpen : Universiteit Antwerpen, 2010)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie