Holebiseksualiteit : een kijk op de houding van jongeren tegenover de seksuele geaardheid van mensen. - Vermeersch, Veerle (Brussel : Hoger Instituut voor Gezinswetenschappen, 2002)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Scriptie