125 jaar Multatuliteater : Max Havelaar van Multatuli. (Gent : Multatuliteater, 1999)
Brochure over de toneelvoorstelling 'Max Havelaar'. Regie: Cahit Ölmez, toneelbewerking: Cor Benima
Nederlands
Brochure
Keywords: Multatuliteater