L' Internationale communiste (1919-1943) : le Komintern ou le rêve déchu du parti mondial de la révolution - Wolikow, Serge; Gotovitch, José; Pennetier, Claude; Dreyfus, Michel; Studer, Brigitte (Paris : Les Editions Ouvrières Les Editions de l'Atelier, 2010)
De cd-rom bevat ongeveer 800 biografieën van Komintern leiders en leden van België, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland
Fonds Perrone
Frans
Monografie
Keywords: Derde Internationale (1919-1943).