Verzorging van HIV + kinderen in gemeenschappen : basisdokument voor artsen, verantwoordelijken van kindergemeenschappen (kinderkribbes, scholen,, jeugdbewegingen...). - Jonckheer, Tijl; Peeters, Bart (Antwerpen : Algemeen Kinderziekenhuis Antwerpen)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure