Van apathie tot strijdbaarheid : schets van een geschiedenis van de Belgische vakbeweging 1830-1914. - Lehouck, Fernand (Brugge Nijmegen : Orion B. Gottmer, 1980)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: vakbondsgeschiedenis; België