Sovjet-wetten 2 : wetboek betrekkelijk akten van den burgerlijken stand, huwelijks- en familierecht en voogdij (Amsterdam : De Nieuwe Amsterdammer, 1920)
Fonds Perrone
Nederlands
Brochure
Keywords: wetgeving; Sovjet-Unie.