De roode avond : 2. organisatie van het communisme in Frankrijk en België - Baisir, A. (Brussel : Propaganda Komiteit der Katholieke Pers, 1925)
Fonds Perrone
Nederlands
Meerdelige publicatie
Keywords: anticommunisme; Parlementsverkiezingen van 1925