Makkers, ten laatste male! - ACOD-dienst Jongeren (Antwerpen : ACOD.)
Deze publicatie bevat volgende liederen :De InternationaleABVV-marsDe jonge gardeKameraadschapsliedSolidariteitsliedOproepUit der dagenMarianneliedRode valken marsSocialistenmarsAl huilen stormen nog zo felMatrozen van KroonstadPartisanenliedEinheitsfrontliedEenheidsfrontliedDie Thalmann-KolonneLied van Victor JaraUnidad popularQue dira el santo padre? / Wat zal de heilige vader zeggen?We shall not be movedBella ciaoBallade der XI. BrigadeViva la quince brigadaHans BeimlerBandiera rossaLa cucarachaLe joli mois de maiLa jeune gardeLes partisansDe gedachten zijn vrijWij schrijden onder 't sterrenheirBroeders, laat ons ...Saam zijn wij sterk!'t VolkshuisDe 12 zakken-miljonairsDen 1ste meiMariekeStaking't OntslagCensuurKlacht van een werkman't KoffiefeestAfscheid van een werkman't Gesticht"Leslied"Hoort het rollen van de donderMaar lafaards zijn wij ookAls de bank wordt overvallenIk ben rebelHet is tijd dat we er samen iets aan doen
Liederenbundel uitgegeven [...] ter gelegenheid van de linkse liekes-avond
Nederlands
Duits
Spaans
Frans
Italiaans
Keywords: strijdliederen