Jules Van Biesbroeck Jr. (1873-1965). - Boeykens, Tessa
Publicatie bevat volgende delen:- Notities bij het tentoonstellingsmateriaal- Thema visuele biografie- Thema beeldhouwwerken : overzicht tentoonstellingsmateriaal- Thema affiches en overig tentoonstellingsmateriaal- Thema teken- en schilderkunst : overzicht tentoonstellingsmateriaal
Stageopdracht bij Amsab-ISG ; UGent, faculteit Letteren en Wijsbegeerte, master Geschiedenis
Nederlands
Monografie