De heimelijke oorlog : de Verenigde Staten in Vietnam en Laos. - Burchett, Wilfred; de Klerk, J.B. (Amsterdam : Pegasus, 1964)
Bibliotheek François Vercammen
Oorspronkelijke titel: The furtive war
Nederlands
Monografie