Spartacus 1918 - 1919 : la Commune de Berlin, programme du Spartakusbund, discours sur le programme - Luxemburg, Rosa (Paris : J. Lefeuvre, 1934)
Fonds Perrone
Frans
Brochure
Keywords: Spartacusbeweging (Duitsland 1918-1919).; communistische organisaties; Duitsland