Jospin & Cie : histoire de la gauche plurielle 1993-2002 - Amar, Cécile; Chemin, Ariane (Paris : Seuil, 2002)
Bibliotheek François Vercammen
Frans
Monografie
Keywords: socialistische partijen; groene partijen; Frankrijk