De papieren lente : documenten van de Chinese democratische beweging 1978-1980 - Bergvelt, Dirk; van Rappard, Charlotte; Tromp, Bart (Utrecht Antwerpen : Het Spectrum Het Spectrum, 1981)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: Jingsheng, Wei; democratie; China