125 jaar BBTK - Baillargeon, Camille; Amsab-Instituut voor Sociale Geschiedenis; Peiren, Luc; Bond van Bedienden, Technici en Kaders van België (BBTK); Institut d'histoire ouvrière, économique et sociale (IHOES); Tijdsbeeld & Pièce Montée (Gent Brussel Seraing : Amsab-ISG Tijdsbeeld & Pièce Montée BBTK IHOES, 2019)
Uitgegeven naar aanleiding van de 125ste verjaardag van de oprichting van de eerste socialistische bediendevakbond (1891-2016) en de 70ste verjaardag van de oprichting van BBTK (1949-2019)
Nederlands
Monografie
Keywords: vakbondsgeschiedenis; bedienden