Paars, de krant - Beeckman, Yanko; Bellens, Ilene; Cieters, Jonathan (Temse : JOEN, 2019)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Deel van door studenten journalistiek van de Artesis Plantijn Hogeschool uitgewerkte campagne, want elk “mens is zoveel meer dan alleen zijn seksuele geaardheid”
Nederlands
Brochure