L' âme et les formes - Lukács, Georg; Haarscher, Guy ([Paris] : Gallimard, 1974)
Bibliotheek François Vercammen
Oorspronkelijke titel: Die Seele und die formen
Frans
Monografie
Keywords: filosofie; kunst