Ons verleden, onze toekomst : interviews met pioniers uit etnisch-culturele minderheden. - Minderhedenforum (Minderhedenforum)
Bevat interviews met de volgende mensen:- Jeröme Efong Nzolo- Mustafa Kör- Liviu Hopartean- Phara de Aguirre- Nasser Nadjmi- Sultan Balli- Maria Frederix- Silvano Grossi- Barbara Barreto- Véronique Kabonga- Ching Lin Pang- Agyin Solomon- Zohra Aïth-Fath- Sami Zemni
Nederlands
Monografie
Keywords: integratie