Die deutsche Sozialdemokratie in Österreich und die Balkankriege 1912-1913 - Löw, Raimund (Leiden : E.J. Brill, 1988)
Bibliotheek François Vercammen
Overdruk van Internationalism in the Labour movement 1830-1940
Duits
Brochure
Keywords: sociaaldemocratie; oorlog; Oostenrijk; Balkan