Aan Gent : album : 6 liederen : 1ste reeks - Coopman, Theofiel; Blaes, Edward (Gent, 1908)
Bevat volgende liederen:- Ten allen stond- In Gent- O, schoone Bloemenkoninginne- Er was eens een groote keizer- Scheldelied- Het lied der klokke Roelandt
Bevat: partituren
Nederlands
Brochure