[Liedjesboek]. (Waarschoot : Werkgroep voor vormingstejater.)
Bevat volgende liederen:- Inflatierock- Blues- Stakingslied- Jef Pladijs- Dolle Mien- Rebelse meid- W'hebben geen bomen- Bal maskee- Onaangepast- De Madonna van de revolutie- Het wijnglas- Soldatenleven- Kazerneplein- Putch- O dier-baar Belgie- Mannen van de macht- Mammie nr 2- 'k heb voor jou niet gestemd- Ugge.. ugge.. ugge..- Eviva Espagna- Que sera sera...- Apekot
De Nederlandse rebel-cabaretier Jaap van der Merwe werkt reeds jaren aan het verzamelen en bundelen van oude en nieuwe strijdliederen.
Nederlands
Brochure
Keywords: strijdliederen