Liederenkeuze uit Di Meyplaysant (uitgave SJ). - Vlaamse Federatie van Socialistische Gepensioneerden (VFSG) - federatie Gent-Eeklo (Gent : VFSG)
Deze brochure bevat volgende liederen
De Internationale
Socialistenmarsch
Mariannelied
ABVV-marsch
Morgenrood
Arbeiders, boeren
Strijdlied der Weense arbeiders
Het lied van de veensoldaten
Solidariteitslied
Lied der overlevenden
Saam zijn wij sterk
Het lied der vijheidsscharen
Le chant des partisans
De gedachten zijn vrij
Broeders, verheft u ter vrijheid!
Uit der dagen grauwe zorgen
Als wij schrijden
De jonge garde
Beurt onze vlaggen
Kameraadschapslied
Bij 't krieken der dagen
Hoog op de gele wagen
Wat is de wereld wijd
Mulderslied
Geniet het leven
Den uil
De scheresliep
'k Heb mijn wagen volgeladen
Clementijne
En 's avonds
My Bonnie
Di mey playsant
De pinksterblom
Sarie Marais
Wiegelied
Kom toch
De C-toonladder
Een vreemde arme snuiter
Welkom
Lieve lente
De wielewaal
Wordt wakker
Gedeeltelijke heruitgave
Nederlands
Brochure