Nederlandsch liederboek : 1. vaderlandsche en plaatselijke liederen - Van Duyse, Florimond; Willemsfonds (Gent : Van Rysselberghe & Rombaut, 1928)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Wilhelmus van Nassouwe
Helpt nu u zelf
Strijdzang der Geuzen
Wilhelmus van Nassouwen
Het lied der Vamingen
Slaet op den trommele van dirredomdeyne
Hoe groot, o Heer
Maximiljanus de Bossu
O Nederland, let op uw saeck
Het standbeeld van Alva, 1569
Nederlandsch Volkslied, 1814
Transvaalsch Volkslied, 1880
In Transvaal
Volkslied van den Oranjevrijstaat
Een triomfantelijk lied van de Zilvervloot
Al is ons landje nog zo klein
Een liedje van Koppelstok den veerman
In Oorlog en Vrée
Wij leven vrij
Vlaggelied
De Vlaamsche Leeuw
Arteveldelied
Vlaanderen
Geuzenlied
Beiaardlied
Lied der Klokke Roelandt
Lied van het Willem-fonds
Clauwaart en Geus
Het Karelslied
Kerlingaland
Vlaanderen boven al
Ons Vaderland
Mijn Vlaanderen heb ik hartelijk lief
Reuzelied
'Ros Beiaard
Ieper, o Ieper
Het beleg van Oostende
Het beleg van Bergen-op-Zoom
Van den slag van Bergen-op-Zoom
Gent
Liedeken van Brugge
Hasselisch Meiliedeken
Lied van Limburg
Tekstboekje bij het Nederlandsch Liederboek 1
Nederlands
Meerdelige publicatie
Keywords: liederen