Réforme sociale ou révolution - Luxemburg, Rosa; Ryndina, M. (Moscou : Ed. en Langues Etrangères, 1959)
Bibliotheek François Vercammen
Frans
Monografie
Keywords: Revolutionaire Socialisten; algemene stakingen; Frankrijk