Voor een duurzaam gemeentelijk ontwikkelingsbeleid : handleiding voor een gemeentelijke solidariteitswerking met de Derde Wereld - Nationaal Centrum voor Ontwikkelingssamenwerking (NCOS) (Gent : NCOS-Oost-Vlaanderen, 1992)
Hoofdstuk 4 "Beginnen bij het begin..." bestaat uit NCOS-uitgave "De beleidsnota ontwikkelingssamenwerking : instrument voor een beter gemeentelijk ontwikkelingsbeleid".
Nederlands
Brochure
Keywords: ontwikkelingssamenwerking