De 'sanering' aan de Gentse haven : dossier - Maes, Georges (Gent : [s.n.], 1976)
Samengesteld door een werkgroep van dokwerkers, juristen en militanten van de arbeidersbeweging, allen aangesloten bij het ABVV
Nederlands
Brochure
Keywords: havenarbeiders; Gent