150 jaar katholieke arbeidersbeweging in West-Europa 1789-1939 : tweede deel : de christen-democratie (1886-1914) - Scholl, S.H. (Brussel : Arbeiderspers, 1965)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: christelijke arbeidersbeweging