Hoe kan het Centrum u helpen? : de behandeling van individuele vragen door het Centrum voor gelijkheid van kansen en voor racismebestrijding. - Centrum voor gelijkheid van kansen en voor racismebestrijding (Brussel : Centrum voor gelijkheid van kansen en voor racismebestrijding, 2012)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Ook beschikbaar in het Frans: 'Poser une question : introduire un signalement : le traitement des demandes individuelles au Centre pour l'égalité des chances et la lutte contre le racisme'
Nederlands
Brochure
Keywords: LGBTQ+