Queer was here : 4/3/2023 - 26/3/2023. - Musea Brugge (Brugge : Musea Brugge, 2023)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Zine i.h.k.v. 'Queer was here': tentoonstelling, lezingen, debatten, etc. over de (onder)representatie van LGBTQ+ artiesten in musea
Nederlands
Engels
Brochure