Changer de prénom et modifier l'enregistrement du sexe à l'état civil - Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen (IGVM); Cel Gelijke Kansen; Federale Overheidsdienst Justitie (Bruxelles : Federale Overheidsdienst Justitie, 2017)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Frans
Brochure
Keywords: transgender