Unis dans la diversité : nous voici ! : exposition de photos - Pas, Johanna (Bruxelles : RainbowAmbassadors, 2020)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Deze brochure kwam tot stand i.h.k.v. de gelijknamige fototentoonstelling. Ook gepubliceerd in het Nederlands: 'Één in diversiteit : zo zijn wij ! : fototentoonstelling'
Frans
Brochure