Hulpverlening voor transgenders in Oost-Vlaanderen : onderzoek naar de noden in de informatie en hulpverlening over de transgenderthematiek in Oost-Vlaanderen - Motmans, Joz ([Gent] : Çavaria, 2011)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Opdrachtgever: Directie Welzijn, Dienst Maatschappelijke Participatie, team insluiting en diversiteit
Nederlands
Brochure