Les jeunes avec le soutien du SIPS organisent leur propre prévention sida. - SIPS (Liège : SIPS, 1992)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Een project van SIPS met ondersteuning van de Europese Commissie
Frans
Brochure