De gelijkheid maakt het verschil : over homo-mannen en lesbische vrouwen in de hulpverlening - Montebovi, Liesbet; Peeters, Roel; Rubbens, Astrid (Heverlee : Sociale Hogeschool Heverlee, 1991)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie