Trans*_homo : differenzen, allianzen, widersprüche = differences, alliances, contradictions - Time, Justin; Franzen, Jannik (Berlin : NoNo Verlag, 2012)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Gepubliceerd als begeleidend materiaal bij de tentoonstelling 'trans*_homo - von lesbischen Trans*schwulen und anderen Normalitäten', 16 augustus tot 19 november 2012 in het Schwules Museum Berlin
Duits
Engels
Monografie