Seksualiteit en vrouwen : hete hangijzers van deze tijd : een kritische benadering van de vrouwelijke seksualiteit en de betreffende hulpverlening - Vandermeeren, Linda; Minne, Christa; Coolen, Ingrid (Heverlee : Centrale Hogeschool Voor Christelijke Arbeiders, 1984)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie