De Fakkel : vrij communistisch orgaan der Vlaamsche Groepen. (Gent : Jozef Drieghe, 1894)
Redactie: César De Paepe
Beheer:Administratie: Vrijdagmarkt 3, Gent ; Slijpstraat 40, Gent (aug. 1894)
Drukker : Jozef Drieghe, Dendermondse Steenweg 319, Gent ; Vrijdagmarkt 3, Gent ; Slijpstraat 40, Gent
Periodiciteit: twee maal per maand
Eerste nr. 28 jan. 1894
Nederlands
Krant
Keywords: 19e eeuw; anarchistische pers; Gent