De Metaalbewerker : orgaan van den Provincialen Metaalbewerkersbond van Antwerpen. - PMB-afdeling Antwerpen; CMB-provinciale afdeling Antwerpen (Antwerpen : PMB-afdeling Antwerpen CMB-provinciale afdeling Antwerpen, 1923)
Motto: Makkers, houdt uw blad in eere. Het is uw geld, draagt er zorg voorRedactie : W. Schevenels (29 maa. 1923), W. Van Grootven (1930)Beheer/Administratie: Ommeganckstraat 49, AntwerpenDrukker/Drukkerij: Boekdrukkerij "De Voorzorg", Ossenmarkt 25, Antwerpen ; Excelsior, Somersstraat 22, Antwerpen (13 apr 1939)
Periodiciteit: tweewekelijksEerste nr.: 29 maa 1923
Nederlands
Krant
Keywords: syndicale pers; metaalbewerkers