De Belgische Boekbinder = Le Relieur belge. (Brussel, 1906)
Wijziging ondertitel: Officieel Orgaan van den Landelijken Boekbindersbond = Organe officiel de la Fédération Nationale des Ouvriers Relieurs ; 15 sep 1911: Officieel orgaan van den Belgischen centralen Boekbindersbond = Organe officiel de l'Union centrale des Relieurs belges [15 sep. 1911] ; Officieel maandelijksch orgaan van de Belgischen centralen Boekbindersbond = Organe officiel mensuel de l'Union Centrale des Relieurs belges [jul 1920]Motto: Allen voor Een. Een voor Allen = Tous pour Un. Un pour TousRedactie: Gustaaf Ernest Amedée De Man, Pierre Lalet, Jean Pladet, J. Everdepoel, T.-J. Cobden-Sanderson, Joseph Van Staeyen, Leon Degobert, S. Lavère-Hité, Maurice Coster, Cornelis Mertens, Piet Van Maldere, Jos. Coole, Willem Hankart, Jean Pint, Zandstraat 25, Brussel = rue des Sables 25, BruxellesRedactie/Administratie: Landelijken Boekbindersbond = Fédération Nationale des Ouvriers Relieurs
Periodiciteit: maandelijksEerste nr.: 15 okt 1906 ; Eerste nr. na WO 1: 15 dec 1918 ; Laatste nr.: dec 1923
Nederlands
Krant
Keywords: Centrale der Boekbinders; syndicale pers; krant