Sociaal : welzijnsmagazine. (Deurne : Van Loghum Slaterus, 1980)
Fonds Suzan Daniel (FSD) - Fonds VCIM
BMLIK
Periodiciteit : driewekelijks ; vanaf (1983) : maandelijks, 10 nrs per jaar
Redactie : Nottebohmstraat 19, 2000 Antwerpen
Nederlands
Periodiek
Keywords: welzijnssector; sociaal-cultureel werk