Gazette van Deinze : weekblad, verschijnende den Zondag 's morgens. (Deinze : Emiel van Risseghem R. Van Goethem, 1888)
Beheer/Administratie: Grote Markt 16, Deinze ; Grote Markt 18, Deinze (26 aug 1900)Drukker/Drukkerij: Emiel Van Risseghem, Deinze / R. Van Goethem & Cie, Markt 18, Deinze (3 jan 1909)Vignet: Wapenschild van Deinze (3 jan 1909)Motto: Godsdienst, handel, taal en vaderland
Periodiciteit: wekelijksEerste nr.: 3 jun 1888
Nederlands
Krant
Keywords: katholieke pers