De Bloedwet : periodiek orgaan uitgegeven door de Revolutionaire Jonge Wacht van Gent. - Revolutionaire Jonge Wacht (Gent : Jos Drieghe, 1894)
Redactie en administratie: Slijpstraat 40, Gent
Drukker: Jos Drieghe, Slijpstraat 40, Gent
Origineel specimen niet consulteerbaar. Enkel de fotokopie wordt ter beschikking gesteld in de leeszaal.
Nederlands
Krant
Keywords: antimilitarisme; socialistische pers; Gent