De Landbouwer : volks-weekblad voor den buiten : maandblad voor buitenlieden. - Belgische Werkliedenpartij (BWP) (Gent : E. Claeys A. De Backer J. Reyniers E. Stautemas, 1894)
Bibliotheek Camille Huysmans
Wijziging ondertitel: Maandblad voor buitenlieden (maa 1895)Eerste nummer: 29 jul 1894Hoofdredactie: Garenplaats, GentRedactie: Thilo, L. Grandeau, S. Boersen, L. Hardijns, LibertBeheer: Garenplaats, GentDrukker/Drukkerij: Em. Claeys, Metserstraat 20, Gent / Em. Claeys, Van Eyckstraat 6, Gent (apr 1895) / Em. Claeys, Kleistraat 95, Gent(aug 1896) / Ad. De Backer, Garenmarkt 9, Gent (feb 1897) / J. Reyniers, Boomgaardstraat 2, Gent(nov 1896) / Ad. De Backer, Garenmarkt 9, Gent (feb 1897) / J. Reyniers, Boomgaardstraat 2, Gent (7 maa 1897) / E. Stautemas, Samenw. Volksdrukkerij, Garenmarkt, 9, Gent (25 apr 1897) / E. Stautemas, Samenw. Volksdrukkerij, Speldenstraat 7, Gent (nov 1897)
Nederlands
Periodiek
Keywords: socialistische pers; 1 mei; Gent