La NEP (la Nouvelle Economie Politique) : revue économique et financière bi-mensuelle. (Bruxelles : NEP, 1924)
Bibliotheek Camille Huysmans
Archief 'Belgische afdeling van de Vierde Internationale'Periodiciteit: twee maal per maandEerste nr.: 20 apr 1924Administratie: av. Rogier 200, BruxellesDrukker/Drukkerij: Imp. Louis Vogels, Bruxelles
Frans
Periodiek
Keywords: economisch beleid; Sovjet-Unie.