De Jeugd en de Vakbeweging. - Syndikale Kommissie van België (Brussel : SKB, 1933)
Redactie: Corn. Mertens, Theo Bergers, Jean Nihon, Ger Schmook, V. Thijs, Fd. Noppens, Friedrich Wagner, Jef Engel, Jef Rens, Jef Delarue, Jef Galliaert, Romain Vergeylen, Antoinette Fuss
Enkel te raadplegen op de website : zie digitale bronnen
Microfilms worden niet geraadpleegd
Zie ook : Ja Jeunesse et le Mouvement Syndical ; Periodiciteit: onregelmatig (6 nummers in 1933, 8 in 1934, 10 in 1935, 7 in 1936)
Nederlands
Periodiek
Keywords: Syndicale Jeugd; syndicale pers; socialistische jeugdbeweging