Podium : tijdschrift van de Multatulikring Gent. - Multatulikring-Gent (Gent : Multatulikring Gent, 1947)
Samen met de ingebonden jaargangen
(1947-1948) 5 programmabrochures
(1948-1949) 6 programmabrochures
(1949-1950) 6 programmabrochures
(1950-1951) 5 programmabrochures
(1951-1952) 7 programmabrochures
(1952-1953) 5 programmabrochures
(1953-1954) 6 programmabrochures
(1954-1955) 5 programmabrochures
(1956-1957) 6 programmabrochures
(1957-1958) 6 programmabrochures
(1958-1959) 7 programmabrochures
(1959-1960) 6 programmabrochures
(1960-1961) 6 programmabrochures
(1961-1962) 5 programmabrochures
(1962-1963) 5 programmabrochures
(1963-1964) 2 programmabrochures
(1964-1965) 5 programmabrochures
Nederlands
Periodiek
Keywords: toneel