De Rode Vaan : dagblad der Kommunistische Partij van België : dagblad der Communistische Partij van België : weekblad van de Kommunistische Partij van België. - Kommunistische Partij van België (KPB) (Brussel : KPB, 1947)
Archief Joost Van Dommele
Laatste nr.: 6 maart 1992
Nederlands
Periodiek
Keywords: communistische pers