De Dageraad : orgaan van den vereeniging van dien naam. - De Dageraad (Amsterdam : De Dageraad, 1883)
Vrije Werkmansbibliotheek Leren Vereert
Periodiciteit: maandelijks
Nederlands
Periodiek
Keywords: coöperatieve pers; Nederland