Contre le Courant : organe communiste trotskyste , pour la 4ème Internationale. (S.l. : Groupe Communiste Trotskyste, 1943)
Archief 'Belgische afdeling van de Vierde InternationaleMotto: Ne triompheront ni Hitler, ni Churchill, ni Staline. Sous le drapeau marxiste de Lénine, de K. Liebknecht et de R. Luxembourg, la victoire du prolétariat mondial est assurée
Originele exemplaren worden niet geraadpleegd. Enkel de fotokopieën zijn raadpleegbaar
Frans
Periodiek
Keywords: trotskistische pers; clandestiene pers