FWH-info : maandelijks infoblad. - Federatie Werkgroepen Homofilie (FWH) (Antwerpen : FWH, 1980)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Voortzetting van : FWH Mededelingen
Verschijnt vanaf [?] als gratis bijlage bij Homo-en Lesbiennekrant
Periodiciteit : onregelmatig
Redactie : Dambruggestraat 204, 2008 Antwerpen
Ondertitel vanaf (1986) 1 : praktische informatie voor centra en werkgroepen
Nederlands